Naty Beauty Salon

Îndepărtarea părului cu laser bikini

Zona de bikini este o zonă care este frecvent tratată prin epilare cu laser. Epilarea cu laser a zonei de bikini oferă un răspuns radical la o problemă de zi cu zi pentru femei. Asigură dispariția problemelor de fire de păr încarnate, a iritațiilor legate de epilarea cu ceară sau cu lama de ras.
Tratamentul cu laser al zonei de bikini nu este periculos pentru ovare sau uter. Epilarea cu laser este contraindicată în sarcină deoarece stimularea hormonală din această perioadă modifică receptivitatea părului la laser.
Dacă aveți dereglare hormonală rezultate vor fi parțiale și care necesită ședințe de întreținere.
Aparatul de epilare laser folosit are sistemele de răcire care limitează disconfortul sesiunilor. Vă veți simți confortabil pe tot parcursul sesiunii de epilare.

Câte ședințe de epilare laser am nevoie pentru epilarea laser linie bikini?
Tratamentul de epilare răspunde diferit de la persoană la persoană. De regulă 4-8 ședințe de epilare sunt suficiente pentru a avea rezultatele dorite.

Cât durează o sedintă de epilare laser cu diodă la linie bikini?
Sesiunea de epilare laser la linie bikini durează în jur de 10 min.

Care este durata între ședintele de epilare definitivă linie bikini?
La linie bikini ședințele de epilare definitivă se fac la 4-6 saptamâni. În funcție de creșterea firului de păr perioda între ședințe se poate mări. La Naty Beauty fiecare tratament de epilare definitivă cu laser se face personalizat iar parametrii setați diferă de la persoană la persoană.

Ce aparat de epilare cu laser folosiți?
Venus Epileve este un aparat de epilare cu laser diodă foarte performat ce folosește noua tehnologie de ghidare a fascicului laser prin spot din safir, facând epilarea mai sigură iar rezultatele vizibile după prima ședință. Aparatul de epilare Venus Epileve este recomandat de medicii dermatologi, testat si aprobat FDA in SUA.
Firma producatoare Venus Concept este lider global în industria esteticii medicale.

Cât constă o ședintă de epilare cu laser la linie bikini?
O ședință de epilare cu laser la linie bikini costă 150 lei.

Dacă informațiile furnizate nu sunt suficiente și aveți și alte întrebari legate de procesul de epilare definitivă cu laser diodă ne puți contacta la numarul de tel: 0762497348, pe facebook, instagram sau adresa de mail natybeauty.ro@gmail.com.

EPILAREA PROGRESIV-DEFINITIVĂ LASER – este procedura ce utilizează un fascicul de lumina LASER– Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation („amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiație”) pentru a îndeparta firul de păr nedorit.

Venus Epileve folosește tehnologia laser dioda cu safir pentru a ținti foliculul de păr în stadiul anagen, atunci părul raspunde cel mai bine la tratament. Aproximativ 30% din păr se află în această etapă, motiv pentru care aveți nevoie de mai multe tratamente pentru a vedea rezultatele.
Venus Epileve funcționează prin furnizarea de energie catre foliculul de păr, unde este absorbită de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească și produce o reducere permanentă a părului.