Naty Beauty Salon vine în întâmpinarea dumneavoastră cu patru tipuri de machiaje profesionale concepute pentru satisfacerea nevoilor zilnice.

  • machiaj de zi
  • machiaj de seara
  • machiaj mireasă
  • machiaj de probă

Folosim produse profesionale de calitate de la branduri de top precum Mac, Make-up ForEver, Iglot, produse concepute pentru a reda stralucirea, naturalețea si perfecțiunea feței. Pentru orice consultare sau programare ne puteti contacta la numărul de telefon 0762497348 sau la adresa de mail natybeauty.ro@gmail.com.  

Salonul de înfrumusețare este situat în Bucuresti, Sectorul 4, pe Bulevardul Gheorghe Sincai, Nr. 9, Bloc 3, Scara C. (Punct de reper – între metrou Tineretului si metrou Timpuri Noi / se poate ajunge in max 30 min din zona Unirii, Berceni, Aparatorii Patriei, Popesti Leordeni, Stefan cel Mare, Titan, Rahova, Militari, Floreasca).

Sfaturi pentru un machiaj de invidiat si rezitent:

Este importanta hidratarea pielii inainte de a face un machiaj de zi, de seara sau eveniment? Mulți oameni cred că sărind peste hidratare înainte de a se machia nu va avea niciun impact asupra pielii feței lor, dar o îngrijire corespunzatoare a tenului este pasul preliminar care vă va garanta rezultate frumoase a unui machiaj perfect.

Hidratarea pielii pentru o baza perfecta, un machiaj de mireasa de succes

În timpul nopții, pielea pierde multă apă și se usucă. Pentru a ajuta pielea să-și mențină nivelul natural de hidratare și să recâștige o senzație de confort, hidratarea acesteia este un gest esențial. Este, de asemenea, secretul nr. 1 al make-up artiștilor de succes. Pielea bine hidratată și suplă oferă un fundal machiajului tău. Astfel, hidratarea pielii vă pregătește pielea și permite machiajului să se mențină mai bine: fondul de ten alunecă mai bine, pudra și umbra de ochi au o mai bună rezistență. Astfel vei avea un machiaj de mireasa rezistent si impecabil pe tot parcursul evenimentului. Salonul de machiaj professional Naty Beauty recomanda mireselor ca inainte de cel mai important eveniment din viata lor sa foloseasca crema hidratanta sau sa apeleze la saloane profesionale pentru un tratament facial.  Este foarte important ca tratamentul facial sa fie facut cu 2-3 zile inainte de eveniment. Nu exista un anumit tip de tratament facial pentru machiajul de eveniment sau machiajul de seara sau de zi. Fiecare tip de piele are nevoie de o cremă hidratantă adecvată și de o textură care i se potrivește, îndeplinind în același timp principalele sale preocupări de frumusețe.

DE LA PIELEA MIXTĂ LA CEA GRASĂ:

Acest tip de piele tinde să strălucească natural din cauza producției excesive de sebum, astfel încât o textură cremoasă prea bogată nu este adecvată. Preferați o textură mai deschisă, cum ar fi gelul, lichidul sau crema ușoară.

PIELEA USCATĂ:

Pielea este uscată, deoarece lipsește lipidele și, prin urmare, grăsimea, pelicula hidrolipidică este mai puțin eficientă, iar apa de pe suprafața pielii se evaporă mai ușor, deci are nevoie de o îngrijire care să îi aducă un nivel ridicat de nutriție și hidratare.

Micul sfat:

Dacă pielea nu are hidratare, asigurați-vă că aplicați o cremă hidratantă înainte de a merge la culcare pentru a compensa pierderile de apă pe care le are pielea pe tot parcursul somnului, acest lucru îmbunătățește și regenerarea celulară a pielii.

make-up profesional Bucuresti
make-up profesional de seara
machiaj mireasa
2021.12.14 - machiaj de zi
machiaj de mireasa
machiaj de mireasa 2022
make-up profesional
make-up profesional
machiaj de seara
machiaj mireasa
machiaj profesional
machiaj profesional Bucuresti
salon machiaj profesional 2022
salon de machiaj 2022 bucuresti
machiaj salon bucuresti
machiaj profesional 2022
machiaj nasa 2022
machiaj domnisoara de onare 2022
machiaj de zi superb
machiaj de seara 2021
machiaj de zi domnisoara de onoare
machiaj de seara 2022 bucuresti
machiaj de nasa 2022
machiaj bucuresti 2022
2021.12.15 - machiaj mireasa 2022
2021.12.15 - machiaj mireasa 2021
2021.12.14 - machiaj de zi 2022